Hemp og Bamboo

Greengo introducerer to nye bæredygtige alternativer til det sædvanlige rullepapir, nemlig bambus og hamp. På denne måde kan du give din kunde mulighed for at vælge, selv. Uanset hvad de beslutter sig for; vil det være et bæredygtigt valg.

GREENGO HEMP

Hamprullepapiret har kvalitetsmærket 100% certificeret økologisk hamp. Det betyder, at alt rullepapir kommer fra europæisk certificeret hamp. Der er ikke anvendt kemiske pesticider i dyrkningen. Hamp er en af de hurtigst voksende afgrøder i verden; Den vokser dobbelt så hurtigt som bomuld. Efter at den er plantet, tager det kun 3 til 4 måneder, før planten er fuldt udvokset og kan høstes.

I nogle områder kan afgrøden derfor høstes flere gange om året.Planten er også i stand til at vokse på alle slags forskellige jordarter, fordi plantens rødder går meget dybt, så de let kan nå vand. Disse egenskaber gør planten meget let at dyrke. Hamp lagrer også en ekstremt stor mængde CO2. Papiret er 14 gram/m² tykt og har en FSC-certificering. Hver display indeholder 50 hæfter, og en mastercase indeholder 22 displays. Emballagen har en anden grøn farve end Greengo-emballagen og har en frøplante på emballagen, hvor du kan genkende rullepapiret.

GREENGO BAMBOO

Bambus vokser meget hurtigt. Som følge heraf er udbyttet meget højere end med andre plantematerialer. Denne hurtige vækst fremmes derefter yderligere, fordi planten forbliver stående efter høst. Derudover er der ikke behov for pesticider til bekæmpelse af insekter og vira. Bambus indeholder et stof, der gør dem naturligt resistente over for skadedyr og svampe. Nyttig.

Endelig absorberer bambus mere kuldioxid og producerer omkring 30 til 35 procent mere ilt end andre træer. Og det har igen en positiv effekt på klimaet. Derfor er bambus meget bæredygtigt. Bambusemballagen kan genkendes på den brune farve og bambusspirerne på emballagen. Papiret er 14 gr/m² tykt og har en FSC-certificering. De øvrige varenumre er merchandise-varer, der også er lavet af bambus og blandt andet genbrugsplast til promovering.

Indkøbskurv
Scroll to Top