Om os

HISTORIEN OM FLY

2003 begyndte FLY’s eventyr, da vi lancerede et af de første rulleprodukter i cannabisbranchen: Filter Tips i små plastikposer under navnet “JMF”. Dette var blot startskuddet til en rejse fyldt med innovation og vækst. Allerede i 2003 fandt disse filtertips vej til hylderne i kiosker og tankstationer, hvilket markerede begyndelsen på en ny æra inden for rygetilbehør.

I 2006 tog vi skridtet videre og transformerede “JMF” til “FLY” – et brand, der stod for nye ideer, produkter og et frisk design. Dette nye kapitel bragte FLY ConeZ til verden i 2007, håndrullede cones fra vores egen produktion, som stolt repræsenterer dansk kvalitet og innovation.

2012 var året, hvor vi introducerede vores nu ikoniske ”Hard Orange”, ”Soft Red”, og ”Purple Silk” Filter Tips. Disse buede filtertips i bookletform var de første af sin slags globalt, og satte en ny standard for kvalitet og brugervenlighed.

FLY fortsatte med at innovere, og i 2014 lancerede vi FLY ConeZ Classic serien, efterfulgt af introduktionen af ubleget papir og filter i FLY ConeZ Naked serien i 2017.

I 2016 udviklede vi Tray settet som øjeblikkeligt blev en succes og er blevet udvidet med Naked varianterne som udelukkende indeholder FLY produkter. Tray-settets historie kan du læse mere om nederst her på siden.

Hver eneste FLY produkt er skabt med et dybdegående fokus på det, vores kunder forventer: Høj dansk kvalitet, bæredygtighed og innovation. Vores engagement og tillid til kvaliteten af vores produkter er stor og altid åben overfor indputs. Sådan sikrer vi altid at være de bedste på markedet.

Opdag FLY’s verden og bliv en del af vores rejse. Når det kommer til din rygeoplevelse, fortjener du kun det bedste.

TRAY SET HISTORY

FLY Tray Set, et af de nyere produkter, hvor vi har brugt utallige timer på produktudvikling, og som i dag har kæmpe potentiale. Vi har siden 2016 udviklet og produceret det fra A-Z, og har derfor patent på, og design beskyttet produktet. Der er uden tvivl et af vores bedst sælgende produkter, som har været med til at revolutionere markedet. Både som ”FLY Classic” & ”FLY Naked” Tray Set, og sammen med Greengo, med Purple Silk, Brown Silk & Black Silk. Fordelen ved et Tray Set er du har det hele samlet, ”Ready to Use” Rullepapir, filter og udfoldet mixebakke kommer frem, klar til brug, når man åbner sit Tray Set. Det er det nye, det er det kunderne efterspørger, og derfor et ”Must Have” produkt til din skuffe med rullegrej.

Indkøbskurv
Scroll to Top