Om cigaretpapir

De bedste i

Danmark

Historien bag

fly cigaretpapir

& filtertips

CP HISTORY

Eventyret begyndte i 1989, hvor Jens Mikael Fly startede i branchen. I 1994 tog det for alvor form, med opstart af detail virksomheden ”Headshoppen” i Randers. I 2003 begyndte den første produktion af egne produkter, under navnet ”JMF” som senere i 2006 blev til brandet ”FLY®” og virksomheden Cigaretpapir.dk, blev til, med en lille produktion og få produkter. I 2009 flyttede vi i nye Kontor/Lager lokaler på Alsvej i Randers, hvor vi stadig befinder os i dag. Det har igennem årene udviklet sig, til et hav af produkter, og større produktion af både Rullepapir, Filter Tips, ConeZ & diverse tilbehørs produkter.

FLY HISTORY

I 2003 kom det første produkt på markedet, som også var det aller første danske produkt i branchen. Filter Tips i små plastik poser under navnet “JMF” Det udvikler sig til flere varianter, som 2003 for første gang, kommer på hylderne i Kiosker og på Tankstationer. I 2006 bliver “JMF” til “FLY” et nyt brand er skabt, nye produkter og nyt design. FLY ConeZ kommer til, i 2007. Håndrullede cones fra egen produktion, som er det eneste danske produkt på markedet. I 2012 lanceres ”Hard Orange” – ”Soft Red” – ”Purple Silk” Filter Tips som vi kender dem i dag. De buede filter tips i booklet form, er de første af
 
 
sin slags i verden. I 2014 udkommer FLY ConeZ Classic serien, som i 2017 også laves med ubleget papir og filter under navnet FLY ConeZ Naked. FLY Classic serien kommer til i 2019 med FLY Double Pack & Fly Classic King Size Slim. De 2 nyeste produkter kom til i 2021, to nye produkter i Naked serien. FLY Tray Set Naked & FLY Naked King Size Slim. Allesammen produkter i høj dansk kvalitet, lavet med fokus på, hvad markedet/kunderne forventer. Vi har stor tillid til vores produkter, så stor at vi servicerer vores B2B kunder med udvidet returret op til 6 mdr. selv på åbnede colli.

TRAY SET HISTORY

FLY Tray Set, et af de nyere produkter, hvor vi har brugt utallige timer på produktudvikling, og som i dag har kæmpe potentiale. Vi har udviklet og produceret det fra A-Z, og har derfor patent på, og design beskyttet produktet. Der er uden tvivl et af vores bedst sælgende produkter, som har været med til at revolutionere markedet. Både som ”FLY Classic” & ”FLY Naked” Tray Set, og sammen med Greengo, med Purple Silk, Brown Silk & Black Silk. Fordelen ved et Tray Set er du har det hele samlet, ”Ready to Use” Rullepapir, filter og udfoldet mixebakke kommer frem, klar til brug, når man åbner sit Tray Set. Det er det Nye, det er det kunderne efterspørger, og derfor et ”Must Have” produkt til dit vare sortiment.

egen produktion af cones

BEDSTE KVALITET

TIL DIG

egen produktion af papir og filter

Bedste kvalitet

til dig

-Jens Mikael Fly

Stifter & ejer