Om cigaretpapir

De bedste i

Danmark

Historien bag

fly cigaretpapir

& filtertips

Det er efterhånden 30 år siden Jens Michael Fly startede Engrosfirmaet Cigaretpapir.dk, med en lille produktion og få produkter. Det har igennem årene udviklet sig, til et hav af produkter, og større produktion af både Rullepapir, Filter Tips, ConeZ & diverse tilbehørs produkter.

I 2003 lancerede vi vores eget Brand ”FLY”. Og de første produkter som blev sendt på markedet, var FLY Filter Tips, så som Purple Silk, Hard Orange, Red Soft & Black Silk. Alle sammen produkter, som i dag er internationale anerkendte. Siden hen er Brown Silk ”NAKED” kommet til, et videre udviklet produkt, med fokus på det bæredygtige, og bio nedbrydelige.

FLY ConeZ som de fleste i branchen kender, er vores egne håndlavede ConeZ. Produkter som vi producerer fra A-Z, og som i dag findes i et kæmpe udvalg af størrelser, som ”King Size”, ”Big Size” & ”Mini Big Size” i mængder pr. enhed, fra 4 Stk. og op til 800 Stk. og både med bleget og ubleget papir og filter.

FLY Tray Set, et af de nyere produkter, hvor der er brugt utallige timer på produktudvikling, og som i dag har kæmpe potentiale. Et af vores bedst sælgende produkter, som har været med til at revolutionere markedet. Både som ”FLY Classic” & ”FLY Naked” Tray Set, og sammen med Greengo, med Purple Silk, Brown Silk & Black Silk.

Udover at have fokus på at levere flot designede produkter i høj kvalitet, Gør vi os hver dag umage for at give vores kunder den absolut bedste service. Kunde tilfredshed, er et ”must” for os.

Ønsker du som kunde, personlig kontakt, kan det ske på TLF. nr. 86424549 eller kontakt@cigaretpapir.dk, hvor vi sidder klar hver dag mellem 9 – 16

egen produktion af cones

BEDSTE KVALITET

TIL DIG

egen produktion af papir og filter

Bedste kvalitet

til dig

-Jens Mikael Fly

Stifter & ejer