GREENGO Grinder Alu. 4 Delt 63mm.

195,00 kr. inkl. moms

Ikke på lager

Beskrivelse

GREENGO Grinder Alu. 4 Dele 63mm.

Denne kvalitets Grinder har en solid konstruktion, måler 63 mm. i diameter og er konstrueret af slidstærkt zinklegeret metal, med et metalfarvet ydre. Kværnen er udstyret med skarpe, bølgede tænder, der ubesværet tygger gennem selv de største urteknopper, til en konsekvent luftig kværning. Den glatte slibning kombineret med de teksturerede grebskanter gør denne let at bruge. Grinderen er ideel til medicinske patienter og rygere, der lider af smerter i hånden eller håndleddet.

Denne 4-delede kværn er let at skille ad til rengøring og vedligeholdelse. Bunddelene er gevindskåret og skruet fra hinanden, og de to øverste dele holdes sikkert sammen med et sæt stærke magneter. Den fint maskerede, rustfrie stål pollenskærm i kværnenes nederste sektion lader kun den fineste ryst gå igennem til bundkammeret, hvor den sikkert kan opbevares til senere brug.

Kværnen er perfekt til daglig brug og er en god tilføjelse til enhver ryger. Kværnen er let at rengøre og, til stor hjælp. Denne 4-delte zinklegerede grinder, er i topkvalitet med pollenskærm og magnetlåg, vil vare i årevis, hvis den vedligeholdes korrekt.

 

Pris DKK 195,-

Yderligere information

Farve

Størrelse

63 mm.

Dele

4 Stk.

Materiale

Aluminium

Varenummer 40071 Kategorier ,